Bor du i Västerås och behöver hemstädning?
 
Bor du i Västerås och behöver hemstädning? Att anlita hemstädning är för många en bra affär. Det är förstås en bra affär för det städföretag som får uppdraget att städa hemma hos dig varje vecka, varannan vecka, eller så ofta dom du nu behöver det. Men det är även en bra affär för dig som anlitar städbolaget för din hemstädning. Särskilt som du kan dra av på Rut-avdraget. Från och med i år, kan du dra av så mycket som 75.000 kronor per år och per person.
 
Rut-avdraget innebär flera tusenlappar extra
 
Möjigheten att kunna dra av på Rut-avdraget gör att den som anlitar ett städbolag kan dra av flera tusenlappar per år. De kan sänka priset med hälften av det ursprungliga priset. För den som kan få ner priset till hälften gör det att hemstädningen faktiskt lönar sig. Istälelt för att betala 2.000 kronor per städtillfälle blir det enbart 1.000 kronor per städtillfälle. Det gör att det lönar sig för en barnfamilj som har en medelstor inkomst att anlita ett städbolag för hemstädningen. Även för medelålders par, eller ett par där båda är pensionerade lönar det sig att anlita ett städbolag för sin hemstädning.
 
Anlita ett pålitligt städbolag
 
När man ska anlita ett städbolag för hemstädningen, är det viktigt att be någon som man kan lita på att komma hem till en och städa. På förhand är det ju svårt att veta vilket städbolag som man kan lita på. Det är därför det är viktigt att be om referenser när man funderar på att anlita ett städbolag. Ber man om referenser är det viktigt att även följa upp dem. Sedan kan man läsa på så mycket det går så att du känner till fakta om städbolaget; har de F-skattsedel? Hur länge har de funnits som bolag? Här kan du läsa mera.