Prova på hemstädning i Uppsala med kraftig rabatt
Har du funderat på att beställa hemstädning men inte bestämt dig för vilket städföretag som ska anlitas? Beställ provstädning och testa flera olika städföretag i Uppsala innan du bestämmer dig. Det finns nämligen riktigt bra erbjudanden via provstädningar. Men se upp med avtalen!

Då det finns ett stort antal städföretag i Uppsala som erbjuder hemstädning gäller det för de olika företagen att på något sätt ”sticka ut” ur mängden. En väg är att erbjuda provstädning vilket innebär att hemstädningen sker till kraftigt reducerat pris.

Ett exempel kan tas från ett företag som erbjuder ”första hemstädningen för 400 kr”. Priset gäller då för en lägenhet. De som bor i villa får betala något högre pris. Oavsett är det betydligt billigare än om man betalat fullt pris.

Ett annat exempel är företaget som erbjuder alla nya kunder att få det städat för 125 kr per timme första gången. Även detta innebär betydligt lägre pris än ordinariepris. Hur mycket det kostar beror självklart på hur stort man bor samt hur svårstädat det är. www.hemstädninguppsala.com är ett företag som har många fördelaktiga erbjudanden när det handlar om hemstädning. 

Men se upp med avtalet

Det kan självklart vara lockande att få hemstädning för betydligt lägre pris än vad det annars skulle kosta. Därmed blir det även ett sätt att testa på städföretaget innan man bestämmer sig. Men man bör vara uppmärksam med avtalet och vad som gäller för att få detta reducerade pris.

Ett städföretag i Uppsala som erbjuder denna rabatt anger att det lägre priset enbart gäller om kunden därefter tecknar ett löpande abonnemang. Det är visserligen positivt att få rabatt vid första tillfället men om grundpriset är högt blir det ändå dyrt i längden. Om det är ett avtal som gäller på detta sätt är det viktigt att kontrollera bindningstid och uppsägningstid. Att bli fast i ett långt avtal för att få en billigare städning är inte ekonomiskt försvarbart.

Söker du abonnemang – Se långsiktigt

Som visas ovan kan man spara en hel del på att anlita städföretag som ger reducerade priser på hemstädning. Men är målet att ha detta på abonnemang en gång i vecka (eller varannan vecka) spelar priset på första tillfället inte så stor roll. Då är det betydligt viktigare att hitta ett företag som ger bra service till ett acceptabelt pris.

Om du däremot söker efter hemstädning vid något enskilda tillfälle kan det vara värt att välja välkomstpriset. Men detta enbart om det inte kräver något löpande abonnemang.