När du behöver storstädning i Stockholm
 
Ibland kan man känna att man behöver en rejäl storstädning. Har man inte hunnit få till en städning på ett tag, då kan det vara så att hemstädningen har blivit lidande. Kanske man har haft väldigt mycket på jobbet ett tag. Om tiden inte räcker till under vardagarna då kan det hända att man prioriterar. Oftast är det då städningen som blir bortprioriterad. Efter ett tag känner man kanske att det både luktar illa hemma och dammet lägger sig som små högar här och där hemma, ja, då kan man känna att det är läge för en riktig storstädning. Bor man i Stockholm finns mer än 1.500 städfirmor som man kan välja mellan. Vilken ska man välja? Hur vet man att det är en bra städfirma? Kan man lita på dem? Man kanske inte vill vara med i bostaden när de kommer och städar, kan man lämna bostaden då och göra annat? Det är dessa frågor som vi tänkte ta itu med här.
 
Kontrollera städfirman
 
Känner man sig det minsta osäker på om städfirman är pålitlig och att städarna går att lita på, kan man faktiskt begära att man får se utdrag ur belastningsregistret av den som man funderar på att anlita som sin städare. Ett belastningsregister finns hos polisen. De har kontrollen över vilka det är som har dömts för något brott. Skulle det vara så att någon har blivit dömd för något brott som har lett till böter eller fängelse kan man se det på ett sådant utdrag från polisen. Det är alltid personen själv som kan begära att få ett sådant utdrag. Då måste man be om att få se det av den person som det gäller. Man kan även kontrollera hos Allmänna reklamationsnämnden (ARN) om det finns flera klagomål på företaget. Skulle det vara någon kund som är missnöjda med städföretaget kan de alltså anmäla företaget till ARN. De ska i så fall ta ställning till om kunden bör betala för städningen eller inte. Det brukar inte hända, då de flesta städfirmor är rädda om sina kunder, men skulle någon tidigare kund vara extremt missnöjd, är det i så fall där man kan få reda på sådant. Sedan kan man alltid be om referenser och självklart också i så fall följa upp dem och kontrollera dem.
 
Så hittar du en städfirma i Stockholm
 
Om du inte känner till någon bra städfirma kan du googla "storstädning Stockholm" för att få några förslag av Google på sådana firmor som anger att de erbjuder storstädning och som arbetar i Stockholm. Välj sedan den som har bäst offert och referenser. Det brukar vara säkrast att göra det. Man kan också be om att få en provstädning för ett lägre pris. De flesta städfirmor brukar ha det som ett erbjudande. Då får man en känsla för hur bra de är på att städa. Samtidigt får man chansen att lära känna dem också. Är de trevliga? Kan de svenska? Hur är de i allmänhet? Sådant brukar man få en känsla av när man träffar dem. Här kan du läsa mer: https://www.storstädningstockholm.biz.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress