Med Rut-avdrag kan alla anlita hemstädning
 
Sedan möjligheten till Rut-avdragen blve möjliga för några år sedan har hela den bransch, som berättigar till Rut-avdrag, växt med flera miljarder kronor. Det är inte så konstigt då hemstädning och andra tjänster har förenklat människors vardag och gjort det möjligt att få ägna sin tid åt annat som är roligare och mer avkopplande än just städning. Dessutom har möjligheterna till Rut-avdragen gjort det möjligt för många unga och invandrare att få arbete, där till exempel avsaknaden på utbidning eller språkkunskaper har omöjilggjort för dem att få arbete.
 
Möjlighet att få hemstädning i Solna
 
Det är många som bor i storstäder, som till exempel Stockholm och till exempel bor i någon av förorterna Solna, Täby, Lidingö och andra som arbetar inne i Stockholms centrum och pendlar till hemmet i förorten. De har mer än 1 timmes pendlingstid på sig att komma till och från jobbet. Har man då dessutom barn, blir det väldigt lite tid över för att kunna lägga på de egna barnen, vilket är synd. Barn växer upp så snabbt och barnaåren är viktiga att ge sina barn tid. Då kan en hemstädning för alla förortsbor hjälpa dem.
 
Det ingår i en hemstädning
 
För den som undrar vad som ingår i en hemstädning, går vi igenom vad som ingår i en hemstädning här. När man väl har bestämt sig för att anlita en hemstädning som ska komma hem till en och städa, säg 1 gång i veckan, innebär det att man får sitt hem dammsuget, golvet moppat, kök och badrum rengjorda. Det är viktigt att ta fram dammsugare, hinkar, mopphinkar, svampar, trasor och rengöringsmedel och moppar. Vill man få sina speglar rengjorda kan man även ta fram fönsterskrapa för den.
 
Med Rut-avdraget blir det mycket billigare
 
Priset påverkas mycket med Rut-avdraget, så mycket som 25.000 kronor får du dra av som mest på priset för hemstädning för hela året. Är du över 65 år, får du dra av så mycket som 50.000 kronor. Det sänker priset på hemstädningen väldigt mycket. Läs gärna mer om hemstädning i Solna på: marisasstad.se/hem.html.